Marti 30 Aprilie 2024, Actualizat acum 120 zile 12:00 am

Alegeri la organizația județeană a PDL. Blaga, Predoiu şi Negoiţă vin la Suceava să-l susţină pe Flutur

Liderul democrat-liberalilor, Vasile Blaga, va fi prezent sâmbătă ,  la alegerile din cadrul Organizaţiei Judeţene Suceava a PDL. Alegerile vor avea loc în sala mare a Casei de Cultură  şi vor avea loc în prezenţa a peste 1.000 de membri ai PDL Suceava. Alături de Vasile Blaga, la alegerile din PDL Suceava sunt aşteptaţi să mai participe europarlamentarul Theodor Stolojan, prim-vicepreşedinţii partidului, Cătălin Predoiu şi Liviu Negoiţă, precum şi lideri ai organizaţiilor PDL din regiunea de Nord-Est.

Pentru funcţia de preşedinte al PDL Suceava singura candidatură depusă este cea a actualului lider al organizaţiei judeţene, senatorul Gheorghe Flutur. De asemenea, pentru cele două funcţii de prim-vicepreşedinte în cadrul Organizaţiei Judeţene Suceava a PDL vor candida deputatul Ioan Balan şi Orest Onofrei.

Liderul PDL Suceava, Gheorghe Flutur, a ţinut să precizeze că la aceste alegeri va candida împreună cu echipa sa, din care fac parte toţi primarii suceveni ai PDL.

„La mine cuvântul de ordine este echipa. Vreau să strâng aproape oameni care cred în valorile dreptei, precum şi pe cei cu care am lucrat împreună, dar şi oameni noi. Şi sunt convins că vom putea să arătăm populaţiei ceea ce a făcut PDL pentru binele acestui judeţ şi să-i convingem că putem să facem acelaşi lucru în în viitor”, a declarat Flutur.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*