Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

Sucevenii sfătuiți de conducerea spitalului să apeleze la servicii cu încredere

Modernizare la standarde europene în spitale, însă sucevenii nu au încredere în serviciile oferite și nici în unele cadre medicale. Mai mult, la UPU uneori pacienții care sunt aduși sunt ținta unor cuvinte nu tocmai plăcute din partea cadrelor medicale sau sunt lăsați ore bune să aștepte până are chef un medic să îi vadă. Cuvântul șpagă nu a dispărut încă din spital așa că mulți bolnavi cer să plece la spitale de specialitate din alte județe.

Vasile Rambu, directorul spitalului

Vasile Rambu, directorul spitalului

Conducerea Spitalului Judeţean Suceava însă îi îndeamnă pe suceveni să apeleze “cu încredere” la serviciile oferite de secţiile modernizate şi de medicii cu pregătire superioară.

Managerul unităţii medicale, Vasile Râmbu, declară că, anul viitor, vor fi scoase la concurs 20 de noi posturi, ceea ce va duce la creşterea calităţii activităţilor.

Referitor la acest aspect, preşedintele Consiliului Judeţean, Cătălin Nechifor, precizează că o componentă principală a actului medical este confortul pacienţilor.

El îi invită pe suceveni să nu se îndrepte spre spitalele din alte judeţe, pentru că şi aici tratamentele se derulează în condiţii moderne.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*