Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Bucuria hoţilor! Vântul a doborât şapte stâlpi la pământ, iar ei au furat cablurile

Miercuri, agenţii Postului de Poliție Grănicești au fost sesizați de către un reprezentant al unei societăţi de telefonie din Suceava cu privire la furtul cablului telefonic de pe raza localității Grănicești.
În noaptea de marti spre miercuri, la sediul firmei a fost declanșată alarma de pe cablul de rețea în zona localităților Grănicești – Satu Mare, ocazie cu care la fața locului s-a deplasat un lucrător din cadrul societății pentru a verifica sesizarea. Acesta a identificat pe raza comunei Satu Mare până la linia de cale ferată un număr de 7 stâlpi de susținere doborâți de intemperii, motiv pentru care nu s-a mai deplasat în continuare pe raza comunei Grănicești raportând defecțiuni tehnice.
Ulterior, miercuri dimineata,  lucrătorii din cadrul societăţii de telefonie s-au deplasat la fața locului pentru remedierea defecțiunilor tehnice, ocazie cu care au constatat că pe raza localității Grănicești  persoane necunoscute au sustras cablul  de telefonie pe o distanță de 128 m .
La cercetarea efectuată la fața locului a participat un reprezentant al firmei de telefonie din Suceava, care nu a putut estima prejudiciul produs, acesta urmând a fi stabilit ulterior.

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*