Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

Liderul PSD Suceava, Cătălin Nechifor, neagă că ar fi probleme majore în alianța cu PNL

Preşedintele PSD Suceava, Cătălin Nechifor  a lăsat să se înțeleagă că în cadrul alianței pe care social democrații o au cu liberalii sunt probleme dar că acestea apar din cauza abordărilor diferite asupra unor aspecte. El a declarat zilele trecute că relația între cele două organizații este una corectă și  că protocolul USL “a funcţionat până la acest moment”.

Nechifor  a ținut să precizeze că sunt probleme și la nivel central însă aceasta nu ar însemna că protocolul de colaborare cu PNL nu funcționează.   Liberalii suceveni prin vocea președintelui Alexandru Băișanu l-a criticat dur pe colegul său din Parlament,senatorul de Fălticeni ,Ovidiu Donțu.
“În afară de divergenţele care apar în mod inevitabil şi care pot fi asumate şi discutate mai degrabă în interior, nu cred că am avut ce să împărţim foarte mult. La Fălticeni, PSD şi PNL nu s-au despărţit, dar nici nu erau cununaţi.Se ceartă oamenii şi la nivel central, dar asta nu înseamnă că lucrurile sunt iremediabil stricate. Sunt diferenţe de viziune, dar eu ţin foarte mult la relaţia cu autorităţile publice şi încerc să fac cât de mult”, a spus Nechifor.

Liderul organizației județene a PSD Suceava a mai spus că nu va candida la europarlamentare nici din partea PSD și nici din partea alianței ,deși în rândul social-democraților se zvonește că Nechifor ar fi favoritul celor din partea Partidului Social-Democrat Suceava la alegerile de anul viitor pentru Parlamentul European Deși , liberalii au coborât de pe perete pancarda alianței înlocuind-o cu cea de dinainte a PNL, Nechifor nu a spus că alianța la Suceava nu mai funcționează.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*