Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

Băișanu:,, Se vede o discrepanță fantastică între capacitatea fiicei lui Băsescu de a face un asemenea împrumut și restul populației României ,,

Președintele PNL Suceava,deputatul Alexandru Băișanu a declarat astăzi că  i se pare corect ca instituții ale statului să nu intervină în relația economică între persoane fizice și juridice și că obiectul Parlamentului este de a face legi nu de a face comisii.  El a spus ,referitor la întrunirea unei comisie  de anchetă privind cumpărarea unui teren de anchetă că PNL s-a întrunit , a avut negocieri cu PSD și că în momentul în care liberalii vor decide ceva, vor spune  despre ce e vorba.

,, La Suceava, președintele PDL, Ioan Bălan , vrea o comisie la Primărie care să vadă care e hoția la Termica. La nivel național, PSD vrea o comisie care să vadă dacă e ceva necurat cu terenurile doamnei Ioana Băsescu. Dacă obiectul muncii Parlamentului e de a face comisii, atunci să facem comisii. Va dau exemple de politicieni din Suceava care au cumpărat terenuri,, a spus parlamentarul sucevean.

În opinia sa sunt instituții abilitate care ar trebui să facă acest lucru și nu o comisie formată din parlamentari.

,,Dacă avem instituții ale statului care s-au implicat în tranzacționarea terenurilor, putem discuta de necesitatea unei anchete pe tema asta. Mi se pare corect ca instituțiile să nu intervină în relația economică între persoane fizice sau juridice. Există însă DNA, PNA ….. 70.000 de instituții care au în obiectul de activitate acest tip de cercetări. Ele trebuie să ancheteze orice suspiciune de fraudă. În Parlament facem legi și nu verificăm conturile lui x sau y. Importat pentru mine e că se vede o discrepanță fantastică între capacitatea fiicei lui Băsescu de a face un asemenea împrumut și restul populației României care nu va putea face așa ceva. Populația României e sărăcita dupa 4 ani de guvernare PDL,, a spus deputatul Alexandru Băișanu.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*