Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Deputatul PNL Alexandru Băișanu: ,, S-a rupt lanțul de iubire și a început a rugini,,

Liderul organizației județene a PNL Suceava, deputatul Alexandru Băișanu a declarat joi,  zâmbind  după ce a fost întrebat de ce nu mai este  pe perete însemnul electoral cu USL și ACD că ,, s-a lupt lanțul iubirii, a început a rugini, așa spunea o manea pe vremuri. Panoul trebuia degresat,, .

El a spus că  PNl intră în campanie electorală și că  PSD și PNL vor candida separat la europarlamentare .

,, Identitatea PNL e certă. Ei au roșu, noi galben, ei sunt de stânga, noi de dreapta. Ei au candidații lor, noi pe ai noștri. Plecăm de la minim 25 % scor la alegerile care vin,, a spus Băișanu.

PNL Suceava prin vocea liderului organizației județene , deputatul Alexandru Ștefan Băișanu și-a stabilit candidații pentru alegerile europarlamentare. Este vorba de Cristina Teodorovici care ocupă funcția de inspector școlar adjunct la Inspectoratul Școlar Județean Suceava  şi Ovidiu Doroftei , fost prefect și actual viceprimar al municipiului reședință de județ . Cele două propuneri ale liberalilor suceveni vor apărea pe lista pentru alegerile  alegerile europarlamentare din primăvara anului viitor însă,potrivit președintelui  PNL Suceava, deputatul Alexandru Băişanu  deocamdată, nu se ştie pe ce locuri vor figura cei doi pe listele Partidului Național Liberal. El a mai spus că  europarlamentare, PNL Suceava vrea să obţină cel puţin 25% din voturi.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*