Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

A început ornarea orașului Suceava pentru sărbătorile de iarnă

Angajații Domeniului Public  din cadrul Primăriei Suceava  au început deja pregătirile de iarnă.   Sunt utilizate  ornamentele din anii anteriori,  care au fost recondiționate iar altele în valoare de 150.000 lei  au fost achiziționate deja,  astfel încât orașul să arate mult mai frumos împodobit în acest an.  În municipiul Suceava vor fi amplasați  4 brazi:  în centrul Sucevei,  în fața Primăriei de lângă stadion,  unul va fi împodobit la sensul giratoriu și altul  în fața sediului Primăriei  de lângă sediul Poliției, ultimii doi în cartierul Burdujeni.

Punctul forte al ornării  va fi însă zona centrală și cartierul George Enescu .   Autoritățile au gândit  diferite teme  între care Moș Crăciun venind cu sania, Prințesa iernii, reni care trag sania lui Moș Crăciun m care vor încânta ochii copiilor în mod special dar și al cetățenilor,  aducând spiritul iernii și  al sărbătorilor de iarnă.

,, Îmi doresc ca orașul să arate  frumos,asemenea unui oraș european iar localnicii și turiștii care ne vizitează să fie încântați că  admosfera de sărbători,, a spus primarul Sucevei”,Ion Lungu .

Cel mai înalt brad  din cei patru, de 14 m a fost amplasat pe esplanada Casei Culturii iar luminițele vor fi aprinse pe 1 decembrie în jurul orei 18.00, moment precedat de un program de colinde.  Tot în centrul Sucevei  au fost amplasate căsuțe din lemn unde vor fi vândute produse tradiționale .


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*