Marti 14 Mai 2024, Actualizat acum 134 zile 12:00 am

Flutur critică politizarea făcută de PSD și hărțuirea primarilor PDL

Președintele PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur  a criticat dur , astăzi într-o conferință de presă,  faptul că PSD politizează până în dinți școala  și în același timp vorbește de descentralizare.  Liderul democrat liberal a criticat în același timp , implicarea prefectului Sucevei,Florin Sinescu  în politică prin modul de abordare asupra primarilor.

,,   Niciodată nu vom apăra oameni care sunt certați cu legea. Scot în evidență abordarea PSD care politizează  până în dinți școala. Președintele PSD   de la Slatina  a fost pus director de școală . La Slatina e importanta dorinta populației, a părinților, a cadrelor didactice. Dacă de la județ se dorește altceva, asta e.Despre ce descentralizare să vorbească? Cu oamenii lor schimbați până la femeia  de serviciu. Prefectul trebuie să trateze cu aceeasi unitate și primarul(PDL) de la Slatina și pe cel(PSD) de la Udești care are dosar la ANI . Și pe cel de la Rădăuți(PDL) care este plin de controale  dar si pe cel de la Vicovu de Sus(PSD) care nu dizolvă Consiliul Local . Ce urmărește PSD? Marea politizare. Blochează dezvoltarea României. Au mai făcut asta,,  a spus Gheorghe Flutur.

Parlamentarul sucevean care a fost șeful administrației județene în mandatul trecut a susținut că nu este de acord cu hărțuirea aleșilor locali în special a celor democrat liberali.,, Dezaprob hărțuirea primarilor, și  mai ales a primarilor PDL. Mă așteptam să primească de la CJ bani pentru a supraviețui, chiar și la Slatina,, a spus Flutur.

Mai mult, liderul democrat liberal sa declarat nemulțumit de faptul că cei care conduc județul nu fac declarații decât în județ iar la București nu au putere de convingere. ,, Vrem să reprezentăm la vârf, la București, interesele județului. Degeaba ești gălăgios la Suceava, dacă acolo la București nu e nimeni să bată cu pumnul în masă. Exemplu, șoseaua de centură sau pârtia de schi de la Câmpulung. Nu se lucrează. Asta ne dă de gândit. E frâna de mâna trasă și când ne gândim ce urmează de la 1 ianuarie,,  a afirmat Gheorghe Flutur.

Totodată, democrat liberalul a subliniat că benzinăriile au fost transformate în sucursale ale Guvernului Ponta.

,, Au transformat benzinăriile în sucursale ale guvernului Ponta de încasare a impozitelor. Trebuie să gândim constructiv și să taxam. Am observat că le e dor de zilele când beau ceai cald cu șapte  oameni în fața CJ, iar Flutur era la guvernare,, a conchis Flutur.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*