Marti 21 Mai 2024, Actualizat acum 141 zile 12:00 am

Suceava va prezenta oferta turistică la Summitul Europa-China

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Ioan Nechifor, a declarat , că o delegaţie a administraţiei judeţene, dar şi a mediului de afaceri din zonă va participa pe 26 noiembrie la Summit-ul China – Europa Centrală şi de Est de la Bucureşti. Potrivit acestuia principalul obiectiv al administrației județene este prezentarea ofertei turistice şi a proiectelor de viitor ale judeţului. Nechifor a mai spus că reprezentanții județului vor fi prezenți și la discuțiile care vor fi purtate despre dezvoltarea relațiilor România – China.

În cadrul forumului economic vom încerca să prezentăm Bucovina ca destinaţie turistică, în încercarea noastră de a prezenta şi ceea ce avem deja existent în judeţul Suceava, dar şi proiectele de viitor. Vom încerca să aducem lângă noi şi oameni de afaceri care au investit şi investesc în turismul sucevean şi care vor vrea să-şi prezinte variantele de dezvoltare din perioada următoare”, a spus Nechifor.

La summit vor fi prezenți premierul României, Victor Ponta, cel al Republici Populare Chineze, Xi Jinping, alături de 15 şefi de guverne din Europa.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*