Sâmbătă 11 Mai 2024, Actualizat acum 131 zile 12:00 am

Veste groaznică pentru parlamentari! Vezi ce vrea să le facă sexi senatoarea de Suceava, Vasilica Miron

Faptul că senatorii și deputații sunt cea mai favorizată categorie de bugetari este deja știut de toată lumea. Aleșii beneficiază de mașini, hoteluri, transport gratuit și de un concediu lung care nu există în nici o țară din lume, liber în care ei sunt plătiți ca și cum ar fi la muncă. Astfel, deputații și senatorii lucrează doar 9 luni pe an întrucât ei și-au votat încă din 1990 trei luni de vacanță pe an, în lunile ianuarie, iulie și august, perioadă în care nu sunt lăsați cu buzunarele goale, ci primesc leafa încă înainte de aintra în concediu.

Această vacanță prea lungă nu este însă pe placul tuturor aleșilor, care consideră o nesimțire față de ceilalți români care muncesc 11 luni din cele 12 ale anului. Astfel, senatoarea PPDD Steliana Miron va cere modificarea regulamentului celor două Camere ale Parlamentului în așa fel încât aleșii să aibă vacanță doar în luna august, la fel cum este și în alte instituții similare din Uniunea Europeană.

Este nefiresc ca noi să fim plătiți și atunci când stăm acasă, sub pretextul că muncim în circumscripțiile electorale.Avem trei luni de vacanță, care nu se justifică deloc. Noi suntem trimiși aici să muncim nu să stăm pe banii românilor în concediu. Vreau ca doar luna august să fie lună de concediu, iar în rest să venim la muncă, la fel cum este și în Parlamentul European”, ne-a spus Miron.

Sursa: Libertatea


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*