Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

Șreșeniuc reținut pentru că a amenințat cu moartea un polițitst

Interlopii Sucevei nu se lasă.  Suceveanul Adrian Thiel, de 43 deani, fost Serşeniuc, a fost implicat într-un scandal la Taco Loco din Suceava. La sfârșitul lunii trecute , Ovidiu M., de 29 de ani,  ofiţer de poliţie în cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul IPJ Suceava, a reclamat faptul că în fiind în restaurantul cu pricina, împreună cu prietena sa, un sucevean pe care îl cunoaște la față,  l-a înjurat şi l-a ameninţat cu bătaia. În urma investigațiilor sub coordonarea unui procuror ,Serşeniuc a făcut scandal și l-a amenințat  cu bătaia şi cu moartea pe ofiţerul  de poliţie lcu pricina.

Poliţistul împreună cu prietena sa au părăsit localul, astfel că furia lui Serşeniuc sși-a vărsat nervii pe celalalte persaone din interior și pe  personalul restaurantuui , el începând să înjure şi să jignească pe toată lumea. El a ajuns în subsolul IPJ pentru  24 de ore pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice” şi „ameninţare”.

El a fost eliberat , având însă interdicţia de a părăsi România timp de 30 de zile.

Șerșeniuc unul din interlopii Sucevei a fost trimis în judecată împreună cu alte 16 persaone de către DIICOT Suceava  într-un dosar de trafic de persoane, pentru săvârşirea mai multor infracţiuni – de consitutire de grup infracţional organizat la trafic de persoane trafic de minori şi înşelăciune, în care principalii autori sunt Sever Sutu, Adrian Thiel, fost Serşeniuc, Dumitru Bîrtoiu, cunoscut ca Dan Popovici, Daniel Bidalah, Cristian Mihail Robu, Mihai Ilie Băbuţă, Neculai Strujan, Valentin Donu, Cristian Valentin Dancu, Dumitru Marius Ciubotariu, Nicolae Mugurel Pastor, Florina Petru Pîrvu, Stefăniţă Bujorean, Viorel Bordei, Marian Ciprian Pentelescu, Marian Herghelegiu, Cornel Daniel Dobroghii.

Minori duși în Germania și Austria pentru a comite furturi și tâlhării

Potrivit rechizitoriului ,în  în perioada 2003 – 2004, Cristian Mihail Robu, fost Hoidrag, zis „Porcu” împreună cu Sever Sutu, Neculai Strujan şi Mihai Ilie Băbuţă au iniţiat şi constituit o grupare infracţională organizată, în scopul comiterii de infracţiuni de trafic de minori, în vederea obţinerii de beneficii din exploatarea acestora, sprijiniţi fiind în activităţile infracţionale de Adrian Thiel, fost Serşeniuc, Valentin Donu, fost Jaronska, Cristian Constantin Dancu, toţi din municipiul Suceava, racolând şi asigurând transportul până în Germania şi Austria, unde cazau mai mulţi tineri, o parte din ei fiind minori, în vederea exploatării prin obligarea la săvârşirea de infracţiuni (furturi şi tâlhării), traficanţii însuşindu-şi ulterior toate bunurile şi valorile astfel obţinute.

Adrian Thiel, fost Serşeniuc, este acuzat pentru „trafic de persoane” şi „trafic de minori”, mai explicit , în cursul lunii septembrie 2004, fiind  rezident la acea dată în Viena – Austria, a racolat doi minori şi alţi doi tineri majori din Suceava pe care i-a transportat personal sau pe cheltuiala sa în Austria, i-a găzduit în locuinţa sa şi i-a exploatat prin obligarea să fure din magazine însusșindu-și bunurile.


Loading...

loading...

2 Comentarii

  1. MIREL says:

    Nu mai scapă SUCEAVA DE LICHELELE ASTEA???SUNT NIȘTE PENALI ORDINARI CARE POLUEAZĂ VIZIBIL SUCEAVA!!CHIAR NE-AM SATURAT DE JEGOȘII AȘTIA,NU INȚELEGEM DE CE LE MAI DAȚI IMPORTANȚĂ???RUPȚI ÎN CUR DE MICI ,NIȘTE COCALARI FLĂMÂNZI DE PE VREMEA LUI CEAUȘESCU MAI AU TUPEUL ȘI GOLĂNELA SĂ MAI TOT FACĂ VÎLVĂ SĂ MAI TRAGĂ CÂTE O BEȘINĂ!!MUCCOI ȘI CALICI CU AERE!!!NEAM DE ȚIGANI ȘI COCALARI!!!!

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Unul dintre cei mai mari interlopi ai Sucevei, condamnat pentru trafic de minori. Cât va sta după gratii | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*