Vineri 10 Mai 2024, Actualizat acum 130 zile 12:00 am

Dragoste cu forţa! Un bărbat a băgat o tânără în spital pentru că nu a vrut să aibă o relaţie cu el

Poliția orașului Vicovu de Sus a fost sesizată sambata despre faptul că o femeie de 23 ani, din comuna Ulma, a fost agresată de un bărbat de 19 ani, din aceeași localitate.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că agresorul are o relație de aproximativ un an de zile cu victima, iar în ultima perioadă de timp, între cei doi au avut loc mai multe neînțelegeri, pe fondul geloziei și a faptului că părinții acestuia nu sunt de acord cu relația dintre ei.

Vineri, cei doi s-au întâlnit în apropierea sălii de sport din centrul comunei, unde bărbatul a încercat să o convingă pe victimă să se împace cu el, însă aceasta a refuzat, moment în care tânărul a lovit-o cu pila de la o unghieră pe care o avea asupra sa. După agresiune, agresorul a fugit înspre lunca râului Suceava, iar victima s-a deplasat pe jos până la dispensarul din localitate, de unde a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul municipal Rădăuți, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Victima a fost examinată de către medicul legist, leziunile fiind superficiale și neinteresând formațiuni anatomice vitale, nu au pus în primejdie viața. Aceasta necesită 8-9 zile de îngrijiri medicale.

Cercetările continuă față de bărbat, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe.

Având în vedere împrejurările comiterii faptei, poliţiştii Poliţiei oraşului Vicovu de Sus au luat măsura internării agresorului la Spitalul Municipal Rădăuți, Secția Psihiatrie.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*