Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

Trei persoane la spital, din cauza unei… ţigări

Un bărbat de 30 de ani, din Suceava, în timp ce se afla sâmbătă, în incinta unei săli de jocuri de pe bulevardul George Enescu, a fost agresat de către doi necunoscuţi, iar în timpul altercaţiei i-a dispărut un telefon mobil.

Din cercetările poliției,. s-a stabilit că bărbatul se afla în locaţia amintită, unde juca la unul dintre aparatele sălii. La un moment dat, a fost acostat de către un individ ce se afla în local, care i-a cerut o ţigară. Victima a ripostat verbal, solicitându-i să fie lăsat în pace, dar deoarece persoana necunoscută îi solicita în continuare o ţigară, bărbatul s-a ridicat de la aparatul de joc şi l-a lovit cu pumnul.

Necunoscutul,  împreună cu un prieten al său, au început să-l lovească şi ei pe bărbat, timp în care a intervenit bodyguardul localului, care i-a scos afară. În faţa localului a continuat agresiunea. Bărbatul a reuşit să plece din zonă, constatând că din buzunarul pantalonilor îi lipseşte telefonul mobil.

Ulterior, la secţia Urgenţe, s-au prezentat şi agresorii săi, doi tineri de 23, respectiv 29 ani, ambii din localitate, care au declarat că au fost victimele unei agresiuni. Cei doi au fost consultaţi de către medicul de gardă, care a stabilit că primul prezintă o contuzie piramidă nazală, iar al doilea prezintă plagă buză inferioară. După consultaţie, cei doi au părăsit spitalul.

Bărbatul de 30 ani a fost audiat în calitate de persoană vătămată, recunoscând că el a lovit primul, şi a precizat că nu reţine cu exactitate împrejurările în care i-a dispărut telefonul, afirmând că este posibil ca acesta să fi căzut jos în timpul altercaţiei, urmând să se prezinte la serviciul de medicină legală în vederea obţinerii certificatului medico-legal.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de loviri şi alte violenţe, cauza urmând a fi soluţionată procedural.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*