Joi 16 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Bărbat tăiat cu cuțitul în zona inghinală de fratele său

Un fălticenean a ajuns la Spitalul Municipal după ce s-a luat la bătaie cu fratele său. Cei doi au un conflict mai veche, care s-a accentuat, sambata, după ce au servit câteva pahare de băutură.

Polițiștii din localitate au  fost sesizați la ora 17.00 că  Gheorghe Ț., de 47 de ani, este tăiat în zona inghinală.

Aceștia au constatat la cercetări că pe 2 octombrie a.c., la ora 12.00, fratele acestuia, Radu T., de 50 ani,  a venit în vizită la fiul său Andrei T., care deține o parte din casa în care locuiesc mama și fratele său.

Între cei doi frați există o stare conflictuală mai veche și pe fondul consumului de alcool între aceștia s-a iscat o ceartă în jurul orei 14.00.

Radu T. a fost lovit de mai multe ori de fratele său, motiv pentru care a fost solicitată ambulanța, dar la sosirea acesteia,  a fugit din zonă.

Mai târziu,  în jurul orelor 17.00, în timp ce Radu T. se afla într-o bucătărie de vară, a intrat Gheorghe T., astfel că cei doi s-au luat iarăși la bătaie.

În timpul conflictului, se pare că pentru a scăpa din mâinile fratelui, Radu T. a pus mâna pe un cuțit și  l-a lovit pe fratele său.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe, care urmează a fi soluționat procedural.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*