Miercuri 08 Mai 2024, Actualizat acum 128 zile 12:00 am

Predoiu, Falcă și Crețu și-au prezentat proiectele pentru fotoliul de la Cotroceni

Presedintele Organizatiei Județene PDL Suceava, senatorul PDL de Suceava a declarat în cadrul întâlnirii electoratului cu cei trei candidați pentru fotoliul de la Cotroceni că această competiție internă nu este altceva decât un exercițiu democratic în interiorul partidului. Cătălin Predoiu, Gheorghe Falcă şi Simona Creţu au fost prezenţi joi la Suceava pentru a-i convinge pe democrat liberalii suceveni că merită să fie viitorul candidat al PDL pentru funcţia de preşedinte al România. În cadrul şedinţei Consiliului de Coordonare Judeţean al PDL Suceava, prim-vicepreşedintele partidului, Cătălin Predoiu, primarul Aradului, Gheorghe Falcă, şi consilierul municipal din Bucureşti, Simona Creţu, şi-au prezentat proiectele de ţară pe care le-au pregătit pentru a accede la cea mai înaltă funcție în stat.


Liderul organizației județene a PDL a spus că așteaptă toți membri de partid cu cotizația la zi să își exprime votul la sfârșitul acestei săptămâni . Alegerile interne vor fi corecte şi tranparente, iar cel care va ieşi câştigător trebuie să beneficieze de susţinerea democrat liberalilor. 
Vor vota 300.000 de membri ai PDL. Iar aceste alegeri reprezintă un exerciţiu curajos şi democratic al PDL. Nu suntem la primul exercițiu de acest fel. Au fost și supărări și costuri, dar ați ales ce e mai bine. Alegerile la PDL Suceava vor avea loc pe 30 noiembrie. Opoziție la USL poți face pe diferite voci, dar instituțional, doar cu un guvern alternativă. Sâmbătă, vom avea alegeri pentru candidatul la președinția României și invit toți membrii cu cotizația la zi să vină și să aleagă. Suceava are o responsabilitate imensă. Să le mulțumim candidaților și îi asigurăm de alegeri corecte și cel care va ieși, va fi susținut în alegerile de la finalul lui 2014”, a spus Flutur.

La rândul său, deputatul PDL de Suceava,Ioan Bălan care este și preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PDL a spus că este extrem de important ca cei trei democrat liberali să demonstreze că sunt capabili să lupte cu USL. „Este bine dacă ne conving de faptulcă au un proiect de ţară bun. Dar trebuie să ne convingă şi că pot să se bată cu USL. Dar şi mai important, este că pot să se lupte cu USL şi să şi câştige. Şi vreau să cred că aici la masă stăm cu un viitor preşedinte al României”, a conchis Bălan.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*