Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

Cei trei candidaţi la preşedinţi României prezenţi la Suceava. Unul dintre candidaţi i-a surprins pe suceveni

Simona Crețu, consilier general al Capitalei a fost aruncată de PDL alături de Cezar Predoiu care este prim-vepreședinte al Partidului Democrat Liberal și Gheorghe Falcă, primar al Aradului în cursa pentru președinția României.

Cei trei s-au aflat joi după-amiază la Suceava pentru a-i convinge pe democrat liberali să le de-a votul pentru cea mai înaltă funcție în stat.

În vârstă de 34 de ani, candidata a spus că este de doar un an în acest partid și s-a înscris în cursa pentru fotoliul de la Cotroceni după ce liderul de la centru al PDL a spus că în cursa prezidențială se poate înscrie cine dorește.

Deși, potrivit Constituției, la cea mai înaltă funcție în stat candidatul trebuie să aibă 35 de ani, Simona Crețu a spus că abia săptămâna viitoare va împlini această vârstă.Ea a mai spus că are un salariu de 850 de lei .

Prezenta la Suceava alături de cei doi contracandidați pentru a-și prezenta proiectul în competiția electorală , democrat liberala a spus ,, E un oraș frumos Suceava. M-am plimbat pe pietonalși am văzut multe lucruri frumoase. Sunt absolventă de Jurnalism și consilier general al Capitalei”.

Cât despre discursul ținut în fața celor 300 de membri PDL prezenți, tânăra nu a putut convinge că ca smulge voturile acestora. Majoritatea celor prezenți s-au arătat indignați de faptul că o persoană care nu are un discurs politic și nu are suficiente cunoștințe a fost lăsată să se înscrie în bătălia pentru Cotroceni. Chiar și parlamentarii suceveni s-au arătat nemulțumiți . ,, Nu am cunoscut-o până acum. Nici nu știam că avem un asemenea candidat înscris în cursa internă a PDL pentru președinție,, a spus deputatul PDL, Sanda Maria Ardeleanu.

Și președintele PDL Suceava, Gheorghe Flutur i-a reproșat că discursul ținut în fața electoratului sucevean nu este unul pe măsură și că ar trebui să se reorienteze în viitor.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*