Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

Este oficial! Sexi senatoarea Steliana Miron vrea la PNL

Preșdintele PNL Suceava,deputatul Alexandru Ștefan Băișanu a confirmat astăzi că sentoarea PP-DD ,Steliana Miron  va trece la liberali. Parlamentarul PNL  a dat ca sigură trecerea acesteia,precizând că acetse discuții au loc la nivel central . Miron fusese în cărți   pentru a trece la UNPR, insa membri la varf din partid nu au dorit-o din cauza expunerii media, exclusiv pe subiecte de cancan.

,, Am aflat si eu din presă, ce se intampla cu doamna Miron. Este posibil sa treaca la noi. Este însă o negociere care se poartă la nivel național. Nu eu negociez. Voi purta o discuție cu conducerea centrala a PNL pe acest subiect”, a spus Alexandru Băișanu. În  momentul de față PNL Suceava numără patru parlamentari, cu totii deputati.

Senatorul Vasilică Steliana Miron a preluat la mijlocul lunii mai acestui an   toate atribuțiile președintelui PPDD Suceava, după ce în urmă cu exact o săptămână, deputatul Cezar Cioată, și-a prezentat demisia din partid.

Steliana Miron a declara atunci  că a preluat toate atribuţiile funcţiei de preşedinte al organizaţiei judeţene PPDD Suceava. Senatorul sucevean a ţinut să precizeze că nu intenţionează să părăsească PPDD. „Eu niciodată nu voi părăsi partidul. Eu sigur nu voi pleca din partid”, spunea atunci  Steliana Vasilica Miron.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*