Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Tânăr prins în flagrant cu 2,5 kg de canabis asupra lui

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată (DIICOT) – Serviciul Teritorial Suceava, împreună cu  ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Suceava, l-au prins în flagrant, în Vatra Dornei, pe Gheorghiţă Cîmpanu, care avea asupra sa cantitatea de 2,500 kg canabis.

Magistrații susțin că acesta urma să fie comercializat, drogurile fiind procurate cu ajutorul unui amic al acestuia, Constantin Florin Lungu.

Astăzi, oamenii legii au  început urmărirea penală împotriva celor doi bărbaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „introducerea în ţară de droguri de risc, fără drept” şi ”trafic de droguri de  risc”. Se pare că, în cursul lunii octombrie, cei doi au introdus fără drept în ţară, din Belgia, cantitatea de 2,5 kg canabis, pe care au pus-o în vânzare, Cîmpanu fiind surprins în flagrant în timp ce transporta drogurile din Fălticeni spre Cluj-Napoca, în scopul vânzării, cu autoturismul lui Lungu.

În acest dosar, joi dimineaţă urmau a fi efectuate patru percheziţii domiciliare, fiind puse în executare cinci mandate de aducere. Suportul specializat este asigurat de Serviciul Român de Informaţii (SRI) – Direcția Județeană Suceava, Direcţia Operaţiuni Speciale – SOS Suceava şi Direcţia de Informaţii şi Protecţie Internă – Biroul Zonal de Supraveghere Operativa şi Investigaţii Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*