Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

Un tânăr a fost împuşcat de un paznic

Doi tineri suceveni  din comuna Rădășeni au poposit în noapte de 22/23 octombrie a.c. pe malul iazului din apropierea restaurantului “Casa Cristea” ,  la intrarea în municipiul Fălticeni, în zona digului, unde s-au întâlnit cu paznicul societății care administrează acumularea.

Potrivit polițiștilor, cei doi erau în stare de ebrietate, nu au dat curs solicitării paznicului, care le-a cerut să părăsească zona, s-au luat la ceartă cu acesta și, mai mult, unul dintre ei, Lucian C. de 26 ani, l-a amenințat pe paznicul Nicuțor F.42 ani, tot din Rădășeni.

Cei doi tineri au plecat de pe malul apei la” Casa Cristea”, unde au continuat să consume băuturi alcoolice alături de alte persoane.

În jurul orei 03.00, în local și-a făcut apariția și paznicul, iar între cei doi a izbucnit un conflict, care s-a continuat afară.

Paznicul  s-a speriat de faptul că tânărul mai impulsiv . s-a apropiat amenințător de el, a vrut să îl lovească și atunci a scos un  pistol cu bile și l-a împușcat în mână și abdomen. Acesta a fost de urgență la Spitalul din Fălticeni unde s-a constatat că rănile sunt superficiale și nu necesită internarea.

Polițiștii au stabilit că paznicul deține arma în mod legal și o folosește pentru a se apăra de braconieir.

Arma a fost ridicată de polițiști și se continuă cercetările în vederea stabilirii modului în care s-au petrecut faptele.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*