Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

Accident grav la Rădășeni! Un tânăr a intrat cu viteză cu motocicleta într-un cap de pod

Un accident rutier grav s-a petrecut, miercuri, în satul Rădășeni, pe strada Ion Lovinescu, unde un tânăr de 20 ani , Iulian Bordeianu,din localitate, conducea cu viteză o motocicletă KAWASAKI și s-a ciocnit de un cap de pod din beton.

Impactul s-a petrecut la ora 13.00 și a fost unul extrem de violent, iar tânărul a suferit răni importante în zona capului.

Acesta a fost transportat de urgență la Spitalul Județean de Urgență Sf. Ioan Suceava unde se află sub supravegherea medicilor.

Potrivit reprezentanților poliției, tânărul Iulian Bordeianu se deplasa cu viteză pe strada Ion Lovinescu, iar la intersecția cu drumul principal,din zona centrală a satului, într-o curbă la dreapta nu s-a încadrat corespunzător din cauza vitezei și s-a ciocnit de un podeț din beton. Tânărul purta casca de protecție, care i-a salvat viața, însă a suferit numeroase lovituri. Primul diagnostic pus la sosirea ambulanței a fost de politramatism rezultat prin accident rutier.

Din cauza stării de sănătate, nu a putut fi testat cu etilotestul, însă i  s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii dacă a consumat băuturi alcoolice.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*