Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Predoiu, Falcă şi Crețu vin la Suceava pentru a cere susținerea la președinția României

Începe campania electorală pentru Președinția României. Candidaţii Partidului Democrat Liberal, Cătălin Predoi, Gheorghe Falcă și Simona  Crețu   înscrişi în cursa pentru a obţine nominalizarea partidului pentru a candida la funcţia de preşedinte al României sosesc  joi la Suceava.

Vicepreşedintele pentru Regiunea Nord-Est a PDL, deputatul Ioan Bălan, preşedinte al organizaţiei municipale PDL Suceava, a declarat că aceștia vor prezenta „Proiectul de ţară” în faţa organizaţiei  democrat liberale    în cursa internă în vederea desemnării la funcţia de preşedinte al României.

Simona Creţu, consilier general al Capitalei, Gheorghe Falcă, primarul Aradului şi Cătălin Predoiu, prim vicepreşedinte PDL, vor încerca să convingă electoratul cu argumente pentru a le obține votul . Trebuie precizat că sâmbătă se desfăşoară în cele şase judeţe din Regiunea de Nord Est alegerile interne din PDL pentru desemnarea candidatului la Preşedinţie.

În judeţul Suceava vor fi organizate şapte secţii de votare în municipiile Suceava, Fălticeni, Rădăuţi, Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei şi în oraşele Gura Humorului şi Siret.

La aceste alegeri ar urma să-şi exprime opţiunea circa 9.000  de membri ai organizației județene a PDL.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*