Luni 20 Mai 2024, Actualizat acum 140 zile 12:00 am

Suceava: Şofer inconştient! A accidentat o fetiţă de 8 ani, apoi a dat bir cu fugiţii

O fetiţă de opt ani din localitatea suceveană Şcheia, a fost accidentată, miercuri, în timp ce se deplasa pe partea carosabilă a străzii Aeroportului, din localitate. Ea  a fost surprinsă şi accidentată de un autovehicul, al cărui şofer a părăsit locul faptei.

Victima a suferit leziuni minore, aceasta fiind transportată la spital pentru investigații, necesitând pentru vindecare 6-7 zile de îngrijiri medicale.

În urma activităţilor desfăşurate de poliţişti a fost identificat conducătorul autovehiculului implicat în accidentul rutier, în persoana lui Mihai S., de 37 de ani, din comuna Şcheia.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Suceava, acesta a fost audiat, el recunoscând că a accidentat-o pe minoră, dar, susţine el, aceasta se afla angajată în traversarea neregulamentară a străzii. Şoferul a recunoscut şi faptul că a părăsit locul accidentului. El a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,12% alcool/aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*