Miercuri 15 Mai 2024, Actualizat acum 135 zile 12:00 am

Şocant! Tânără din Suceava înjunghiată la Viena

Caz şocant la Viena. O tânără de 26 de ani din Suceava a fost ucisă de fostul iubit. Valentin Ştefan Constantin, un tânăr de 29 de ani din Slatina, a înjunghiat-o pe suceveancă de mai multe ori, cu un cuţit, în zona gâtului şi a pieptului.

Oana Petruţa Plăcintă locuia de mai mulţi ani la Viena, împreună cu părinţii şi un frate. Când s-a mutat în Viena, suceveanca s-a angajat cameristă la un hotel din capitala Austriei, reuşind să promoveze mai întâi la bar, iar recent ocupase funcţia de recepţioner.  Acolo  l-a cunoscut pe Valentin Ştefan Constantin, care era coleg de muncă cu fratele Oanei.

După o relaţie de câteva luni, fata a decis în urmă cu câteva săptămâni să rupă legătura cu el, iar tânărul nu a acceptat asta. Miercuri, 24 iulie, el s-a învoit de la serviciu  şi a ucis-o pe fosta sa iubită după ce a dus-o în apartamentul pe care îl avea închiriat. Apoi a încercat să se sinucidă, tăindu-şi venele. El a fost dus la spital, iar apoi Valentin Ştefan Constantin a fost reţinut de poliţie şi este cercetat pentru crimă.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*