Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

Maidanezii din Suceava, îngrijiţi de voluntari din Germania

Opt locuitori din Germania -Birgit, Anja, Martin, Christoph, Susanna, Ralf, Christina şi Nina, au venit la Suceava pentru a avea grijă de maidanezii de la padocul din luna Sucevei.

 „Am venit aici deoarece pentru noi e dureros să vedem ce se întâmplă cu câinii din România. Vrem să facem ca situaţia de aici să fie mai bună. Vom da bani pentru ca oamenii cu posibilităţi financiare reduse să îşi poată steriliza câinii, gratuit. Am venit să dăm un exemplu a ceea ce se poate face pentru stăvilirea înmulţirii câinilor fără stăpân. Acum, în adăpost avem peste 1.300 de câini şi pe străzi alţi 2.000 – 2.500 de câini”, a declarat Ralf Trautmann, patronul unei mici companii de construcţii.

Trautman este fondatorul unei asociaţii – Suceava Memory of Tina, al cărei scop este îmbunătăţirea condiţiilor de trai ale câinilor fără stăpân, în colaborare cu o altă asociaţie din Germania – BMT, dar şi cu ProAnima.

Cei opt voluntari germani au adus mâncare pentru cei aproape 1.500 de câini din adăpostul de animale înfiinţat de Primăria Suceava şi materialele de construcţii pe care le-au cumpărat din donaţiile membrilor asociaţiei sau ale prietenilor.

Cu materialele de construcţii aceştia s-au apucat să repare padocul.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*