Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

Tânără din Suceava prinsă la furat în Iaşi

politiePoliţiştii au organizat, marţi,  o acţiune în vederea aducerii la cercetări a persoanelor despre care se deţineau informaţii că au comis  furturi din locuinţe,  ocazie cu care împreună cu lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Paşcani au identificat şi condus la sediul poliţiei două persoane:  Florentina B., de 23 ani, din municipiul  Suceava şi Nadia I., de 29 ani, din mun. Paşcani.

În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat s-a stabilit că cele două femei sunt suspectate de comiterea a  două furturi din locuinţe comise pe raza municipiului Iaşi. Primul a avut loc  în ziua de 04 iunie 2013, sub pretextul că vând diverse bunuri, ar fi pătruns în locuinţa unei femei   de 89 ani, din Iaşi şi profitând de neatenţia acesteia i-ar fi sustras suma de 2000 lei.

În acelaşi mod ar fi pătruns în ziua de 03 iulie 2013 în locuinţa unei femei de 77 anii, din Iaşi, de unde, prin distrăgerea atenţiei, i-ar fi sustras suma de 2700 lei.
Prejudiciul a fost recuperat integral şi restituit părţilor vătămate.

Cele două suspecte au fost reţinute, fiind introduse în arestul I.P.J. Iaşi, urmând ca miercuri să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi cu propuneri legale.

Cercetările  continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celor două femei.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*