Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Copil de 12 ani, muşcat de un şarpe

Un copil de 12 ani, din judeţul Botoşani, a fost muşcat de un şarpe în timp ce se afla împreună cu tatăl său în localitatea Moldoviţa. Incidentul s-a petrecut în cursul zilei de marţi, iar minorul a primit îngrijiri medicale în două spitale sucevene, pentru ca în cele din urmă să fie internat la Iaşi, pentru tratament şi investigaţii mai amănunţite.

Răzvan Ionuţ S. a fost muşcat de un deget de la mâna dreaptă în timp ce îl însoţea pe tatăl său la cosit, în localitatea Moldoviţa. Minorul a fost transportat la spitalul din Câmpulung Moldovenesc cu simptome de greţuri şi vărsături. Ţinând cont de potenţialul mare de complicaţii cu risc de deces al unor asemenea situaţii, copilul a fost trimis imediat la Suceava, de unde, în cursul aceleiaşi zile a fost transferat la Iaşi, la Spitalul „Sf. Maria”, pentru a fi monitorizat îndeaproape.

„Pacientul era conştient în momentul internării şi ne aşteptăm la o evoluţie pozitivă, întrucât nu avea semne de necroză sau toxicitate majoră”, a declarat ieri medicul urgentist Tiberius Brădăţan, de la Spitalul Suceava.

Sursa: www.monitorulsv.ro


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*