Luni 06 Mai 2024, Actualizat acum 126 zile 12:00 am

Femeie fatală la 65 de ani! A sedus şi abandonat zeci de pensionari

O femeie de 65 de ani din Suceava a sucit minţilor mai multor pensionari, pe care i-a sedus şi abandonat. Nu i-a abandonat, însă, plecând cu mâna goală. Femeia le-a luat tot ce aveau mai de valoare.

Aceasta a avea o metodă proprie de a-i păcăli. Îi seducea şi îi adormea apoi cu un cocktail de alcool şi diazepam, după care le golea buzunarele. Ea a stat de mai multe ori după gratii pentru această practică, iar în urmă cu câţiva ani una dintre victimele sale a murit în urma sedativului.

Poliţiştii au dat de urmele femeii, Maria Belei, după ce aceasta a acţionat ultima dată în urmă cu aproximativ două săptămâni, când a ademenit într-o cameră de pensiune un bărbat pe care l-a cunoscut într-o staţie de autobuz, l-a adormit şi l-a lăsat fără bani.

Ultima oară, Maria Belei a fost eliberată din penitenciar în februarie 2010, după ce a fost condamnată la o pedeapsă de 12 ani de teminţă. A fost eliberată condiţionat cu un rest de pedeapsă de peste 2000 de zile, însă femeia şi-a reluat se pare vechile îndeletniciri.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Suceveancă de 69 de ani, urmărită național, prinsă de polițiști în stația CFR Suceava. Seducea bărbați și îi tâlhărea | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*