Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Drumuri închise sau cu restricţii de tonaj şi case fără electricitate, din cauza viscolului

zapada viscolDouă drumuri judeţene din judeţul Suceava au fost închise circulaţiei, vineri seară, pe trei drumuri naţionale se circulă cu restricţii de tonaj, iar câteva sute de locuinţe nu sunt alimentate cu energie electrică din cauza vântului puternic care viscoleşte zăpada, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit Prefecturii Suceava, din cauza vântului puternic care viscoleşte zăpada, vineri seară, au fost închise două sectoare de drum judeţean, DJ 291 A Siret – Frătăuţii Noi în porţiunea Climăuţi – Frătăuţii Noi şi DJ 209 K – pe raza comunei Burla.

Totodată, se circulă cu restricţie de 7,5 tone pe drumurile naţionale DN 2 Siret – Grăniceşti, DN 2 Suceava – Fălticeni şi DN 17 A Rădăuţi – Ratoş.

Tot din cauza vântului puternic, în alimentarea cu energie electrică se înregistrează 23 de deranjamente colective pe linii de joasă tensiune, fiind afectaţi 500 de consumatori.

“Se intervine cu utilaje şi material antiderapant pe sectoarele de drumuri cu probleme, iar echipele E.On sunt în teren pentru a remedia deficienţele. Echipajele de poliţie sunt, de asemenea, prezente pentru a monitoriza circulaţia pe drumurile unde se înregistrează dificultăţi în trafic”, a declarat prefectul de Suceava, Florin Sinescu.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*