Miercuri 15 Mai 2024, Actualizat acum 135 zile 12:00 am

Elev şantajat de un tânăr la Fălticeni

Un elev, în vârstă de 17 ani, a trecut printr-o experienţă teribilă. Adolescentul a fost şantajat luni la rând de un tânăr de 22 de ani care îi tot cerea bani drept taxă de protecţie.

Totul a început în ianuarie, când elevul se afla în autogară şi intenţiona să plece spre casă. La un moment dat, un individ necunoscut a început să-l agreseze.
Tanarul de 22 de ani, Iulian T. a intervenit în sprijinul elevului, iar apoi l-a aşteptat de mai multe ori  şi i-a cerut diverse sume de bani.

Minorul i-a dat de mai multe ori diverse sume, cele mai recente situaţii înregistrându-se în zilele de 21 şi 22 martie a.c., când i-a dat câte 5 lei, singurii bani pe care îi avea asupra sa şi care îi erau necesari pentru a-şi asigura transportul către domiciliu.
Marti, elevul a fost din nou acostat de tânăr, care i-a cerut din nou bani. Pentru că minorul i-a spus lui Iulian T. că nu are niciun leu asupra sa, tânărul i-a cerut telefonul mobil şi a încercat să-l ducă în spatele unui bloc pentru a continua discuţia în linişte. Totul a fost observat de un echipaj de jandarmi care patrula în zona liceului şi care i-a luat pe cei doi pentru audieri la sediul Jandarmeriei Fălticeni.
Aşa a ieşit la iveală întreaga poveste. Acum tânărul de 22 de ani s-a ales cu dosar penal.
Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni în vederea continuării cercetărilor.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*