Miercuri 01 Mai 2024, Actualizat acum 121 zile 12:00 am

Bursa locurilor de muncă, vineri, la Suceava

Persoanele care sunt în căutarea unui loc de muncă au şansa să îşi găsească un job, vineri, la Bursa locurilor de muncă, care va avea loc la Casa de Cultură din Suceava.

Evenimentul este organizat de societatea Ethos SRL, în parteneriat cu Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJFOM) Suceava, şi va începe la ora 10.00.
Peste 30 de agenţi economici isi vor prezenta ofertele  cu locuri de munca, care vor cuprinde si posturi de lucrător comercial, frizer, conducător auto sau operator calculator.

Potrivit organizatorilor, bursa locurilor de muncă se adresează în principal unui grup ţintă de 210 persoane instruite în cadrul proiectului, dar fiind un eveniment de importanţă publică pot participa şi alte persoane aflate în căutarea unui serviciu.

Obiectivul proiectului a fost acela de a facilita integrarea persoanelor din mediul rural aflate în căutarea unui serviciu pe piaţa muncii. Proiectul a vizat şomeri din localităţile: Șcheia, Mitocu Dragomirnei, Todirești, Pătrăuți, Ciprian Porumbescu, Moara, Ipotești, Bosanci, Udești şi Verești. Ei au primit consiliere şi formare profesională în domenii non-agricole.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*