Luni 20 Mai 2024, Actualizat acum 140 zile 12:00 am

Sucevean acuzat că a întreţinut cinci ani relaţii sexuale cu fata concubinei sale,trimis în judecată

Un bărbat în vârstă de 42 de ani, cercetat pentru că în perioada 2005 – 2010 ar fi întreţinut relaţii sexuale cu fiica concubinei sale, în prezent în vârstă de 17 ani, a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv, anchetatorii stabilind vinovăţia bărbatului în urma analizării probelor ADN.
Potrivit Parchetului Tribunalului Suceava, procurorii l-au trimis în judecată în stare de arest preventiv pe Mihai Cristian Hatnean, pentru viol.
Conform cercetărilor, în perioada 2005 – octombrie 2010, prin constrângere morală şi profitând de imposibilitatea fetei de a se apăra, suceveanul ar fi întreţinut, în mod repetat, raporturi sexuale cu aceasta.
Fata a reclamat în octombrie 2010 că a fost obligată să întreţină raporturi sexuale cu concubinul mamei sale din acea vreme.
Bărbatul a negat însă acuzaţiile, dar de pe hainele purtate de fată anchetatorii au prelevat mai multe urme de spermă, trimiţând probe ADN la Bucureşti.
Rezultatul testelor ADN a ajuns în urmă cu o lună la Suceava, confirmând anchetatorilor ipoteza că Mihai Hatneanu este principalul suspect.
Dosarul urmează să fie judecat de Tribunalul Suceava.
Sursa: Mediafax


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*