Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Şi-a mutilat vărul din cauza unei femei

Două persoane din Rădăuţi au ajuns la spital în urma unei altercaţii puternice.  Gheorghiţă B., de 19 ani, , care locuiește împreună cu mama sa, B.Floarea, sora sa P.Angelica și vecinul său R.Alin, se aflau în apartament, moment în care s-a auzit o bătaie în ușă.

Băiatul a deschis ușa, și în interior a intrat vărul său L.Gheorghe, de 30 ani, din localitate, care acuzându-l de o relație cu concubina sa M.Liliana, de 22 ani, i-a pulverizat spray iritant lacrimogen. 

Agresorul a scos din buzunar un cuțit cu care l-a lovit pe B.Gheorghiță peste brațul drept, piciorul stâng și obraz stâng. În interior L.Gheorghiță a proferat injurii și amenințări față de cei prezenți distrugând totodată cele două geamuri de la ușa de acces în camera de zi, precum și sistemul de asigurare al ușii bucătăriei.

Persoanele aflate în garsonieră, i-au cerut în nenumărate rânduri să părăsească incinta, L.Gheorghe a refuzat. În cele din urmă acesta a părăsit locuința.

B.Gheorghiță a fost transportat la Spitalul municipiului Rădăuți pentru acordarea de îngrijiri medicale, nefiind necesară internarea acestuia.  

Din verificările efectuate s-a mai stabilit că L.Gheorghe pe fondul consumului de băuturi alcoolice devine violent fizic și verbal, fiind prezentat de mai multe ori la Secția de Psihiatrie din cadrul Spitalului Rădăuți, ultima dată când a fost internat pentru o perioadă de 7 zile a fost la sfârșitul lunii februarie 2013.       

L.Gheorghe a fost prezentat la Secția Neuropsihiatrie din cadrul Spitalului Municipiului Rădăuți, unde a rămas internat.

În cauză au fost întocmite acte premergătoare privind săvârșirea de către L.Gheorghe a infracțiunilor de amenințare, lovire sau alte violențe, distrugere, violare de domiciliu, port fără drept a cuțitului în locuri sau împrejurări în care s-ar putea primejdui viața persoanelor.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*