Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Elena Udrea despre Gheorghe Flutur, la Suceava : Mi-ar fi plăcut ca George să mă fi primit cum mă primea pe vremea când eram Ministru al Dezvoltării

elena udrea la suceavaFostul ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, care candidează pentru şefia Partidului Democrat Liberal (PDL), a făcut, sâmbătă, vizite la Botoşani şi Suceava pentru a-şi prezenta moţiunea – Noul PDL. O nouă Românie.
Dacă la Botoşani, preşedintele organizaţiei PDL, Cătălin Flutur, a primit-o pe Udrea cu flori, la Suceava, amfitrionul evenimentului, prim vicepreşedintele PDL Suceava, Orest Onofrei, a primit-o cu ostilitate. Pe parcursului discursului Elenei Udrea, dar şi al însoţitorilor săi, Emil Boc şi Gabriel Berca, Orest a încercat să contrazică ironic toate argumentele cu care aceştia  susţineau că partidul ar avea de câştigat dacă Udrea l-ar conduce.
Spre finalul întalnirii, chiar a fost tranşant şi a spus că ”Cea mai unită echipă din ţară va vota cum votează Gheorghe Flutur”.

Asta în condiţiile în care Gheorghe Flutur şi-a exprimat de mai multe ori ideea că Vasile Blaga este cel mai potrivit pentru şefia partidului. De altfel, Flutur a lipsit de la întâlnirea cu Elena Udrea.

“M-aş fi bucurat să ne reîntâlnim cu George Flutur, nu să mai scriem cu oi sau să aducem zăpadă la evenimente, sau să semnăm contracte. Mi-ar fi plăcut ca George să mă fi primit cum mă primea pe vremea când eram Ministru al Dezvoltării”, a precizat Elena Udrea.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*