Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Accident mortal! La 18 ani, a murit strivită într-o maşină

Un accident mortal a avut loc, vineri, în apropiere de Horodnicu de Sus, din judeţul Suceava.
O tânără de 18 ani, aflată alături de un tânăr de 24 de ani într-un  VW Passat, a decedat după ce maşina în care se afla s-a înfipt într-o căruţă cu lemne.
Potrivit poliţiştilor, pe fondul vitezei neadaptate la condiţiile de drum, carosabilul fiind acoperit de gheaţă şi zăpadă, şoferul, Gavril Nichitean, a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de spatele căruţei, care era încărcată cu deşeuri din lemn.
Impactul a fost atât de puternic, încât o parte dintre lemne au pătruns prin parbrizul maşinii şi au ucis-o pe tânăra de 18 ani, de pe scaunul din dreapta al autoturismului, Veronica Geană.

Şoferul maşinii a scăpat ca prin minune din accident. Atât el, cât şi conducătorul căruţei, Traian Colibaba de 56 de ani, au fost răniţi uşor.

Conducătorul auto a fost transportat la Spitalul Municipal din Rădăuţi, unde a fost diagnosticat cu „traumatism cranio-cerebral închis, plagă zdrobită – urechea dreaptă”, leziuni care necesită 25-30 de zile de îngrijiri medicale, ulterior fiind transferat la Suceava. Căruţaşul a fost diagnosticat cu „arcadă dreapta spartă, traumatism toraco-abdominal”.

Şoferul maşinii avea o alcoolemie de  0,05 mg/l alcool pur în aerul expirat, conducătorul căruţei nu era însă băut.

Din primele cercetări, şoferul maşinii este vinovat de producerea accidentului întrucât circula cu viteză mare fără a ţine cont de condiţiile de drum.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*