Joi 16 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Fostul premier Emil Boc despre drumul Botoşani-Suceava: Sunt extrem de neplăcut surprins să văd cum arată drumul pentru care atât de mult s-au bătut oamenii noştri

Fostul prim-ministru Emil Boc a declarat, simbata, la Botosani, ca a fost dezamagit de cum arata drumul national Botosani-Suceava. Acesta a spus ca pe vremea cat a fost prim-ministru a alocat o transa de bani pentru reabilitarea acestui drum national, insa cand a venit Victor Ponta la conducerea Guvernului a retras fondurile alocate.

Impreuna cu domnul presedinte, parlamentarii de Botosani, in mandatul trecut mi-au stat pe cap pina cand am luat bani si am pus in buget pentru drumul pe unde am venit acum, dinspre Suceava spre Botosani, l-am prins in bugetul pentru 2013, am organizat licitatia, am adjudecat-o, si vad ca drumul este in aceeasi situatie. Banii pe care i-am pus, Ponta i-a luat la rectificarea de anul trecut din iunie. Acesta este respectul actualei guvernari fata de oamenii din Botosani si fata de ce au promis. Minciuna are picioare scurt si ulciorul nu merge de multe ori la apa“, a spus Emil Boc.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*