Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Percheziţii la Suceava în locuinţele unor tâlhari coordonaţi de o femeie

Zece percheziţii au loc, marţi dimineaţă, în locuinţele unor persoane suspectate de tâlhărie şi lipsire de libertate.
Poliţiştii din Suceava îi suspectează pe suspecţi că în perioada 2012-2013, coordonaţi de o femeie în vârstă de 35 de ani din Arbore, acţionau cu violenţă în locuinţele unor bătrâni din mai multe localităţi din judeţ, pe care îi tâlhăreau şi le sustrăgeau bunurile. Ultima infractiune a avut loc în noaptea de 10/11 martie 2013, când doi bătrâni de 90 de ani au fost legaţi şi tâlhăriţi.

Percheziţiile au loc în localităţile sucevene Arbore, Marginea, Solca şi Horodnicu de Sus.

Tâlharii au creat un prejudiciu de aproape 500 de milioane de lei vechi.
Şefa acestora, suceveanca de 35 de ani, ascundea în casă mai multe bunuri furate, printre care aparatură electrocasnică şi bani.
În urma percheziţiilor efectuate, au fost ridicate sume de bani, bunuri electronice şi electrocasnice provenite din furturi, scule, telefoane mobile şi alte obiecte. De asemenea, au fost descoperite scule cu ajutorul cărora suspecţii au pătruns prin efracţie în diverse locuinţe.

9 persoane au fost conduse la sediul poliţiei pentru audieri. În urma probatoriului administrat în cauză, faţă de patru persoane, cu vârste între 20 şi 35 de ani, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi instanţei competente cu propunere de emitere a mandatelor de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunilor de furt, tâlhărie şi lipsire de libertate în mod ilegal.

Faţă de celelalte persoane se continuă cercetările pentru stabilirea formelor de participaţie la comiterea infracţiunilor


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*