Vineri 10 Mai 2024, Actualizat acum 130 zile 12:00 am

Vânător reclamat la Poliţie că a împuşcat un câine

arma-vanatoare-cainiUn vânător din Suceava a fost reclamat, duminică, la Poliţie că a împuşcat un câine. Proprietatarul patrupedului, Dalia M., de 34 de ani, din Frătăuţii Noi, s-a plâns poliţiştilor din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Gălăneşti că un bărbat i-a împuşcat un câine. 

Oamenii legii au făcut verificări şi au stabilit că animalul a fost împuşcat în timpul unei acţiuni de vânătoare colective pentru speciile vulpe, câini hoinari, pisici hoinare.

Potrivit Poliţiei, în timpul acţiunii de vânătoare, Constantin P., de 55 ani, din municipiul Rădăuţi,  a observat în teren un câine de talie mare fără jujeu sau zgardă şi apreciind că este hoinar a executat trei focuri asupra sa cu arma de vânătoare deţinută legal.

P. Constantin a fost audiat, afirmând că el a tras cele trei focuri de armă, a condus echipa de cercetare în teren de unde au fost recuperate cele trei tuburi de la cartuşele folosite şi s-a procedat la ridicarea armei de vânătoare folosită, pentru continuarea cercetărilor sub aspectul comiterii infracţiunilor de distrugere şi uz de armă letală fără drept“, se arată într-un comunicat al Poliţiei.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*