Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Tânără trimisă în judecată pentru că seducea bărbaţii şi îi lăsa fără bani

sedusi si furatiO tânără din municipiul Suceava, în vârstă de 25 de ani, a fost trimisă în judecată, joi, de procurorii suceveni , fiind acuzată că a sedus mai mulţi bărbaţi mai în vârstă, cărora le fura cardurile, după ce le afla codul PIN şi îi lăsa fără bani în cont.

Ana Ştefăroi a fost dată pe mâna judecătorilor pentru o singură faptă cu acest mod de operare, însă anchetatorii sunt convinşi că sunt şi alte victime, motiv pentru care continuă cercetările.
Potrivit anchetatorilor, în august 2011, tânăra s-a întâlnit cu un bărbat pe care îl cunoştea de mai demult şi au consumat împreună băuturi alcoolice într-un bar din cartierul Burdujeni.

Bărbatul i-a propus tinerei să meargă la el acasă, iar în drum spre locuinţă cei doi s-au oprit la un bancomat, unde acesta a scos o sumă de bani. Fata a văzut astfel care este codul PIN.
Ajunşi în locuinţă, cei doi au continuat petrecerea, însă la un moment dat bărbatul a ieşit afară, iar tânăra i-a luat două telefoane mobile şi cardul bancar, pe care le-a ascuns în buzunarele hainelor.

A mai rămas un timp în casa barbatului, apoi a plecat din  locuinţă. Bărbatul şi-a dat seama că a fost păcălit şi a anunţat poliţia.

Anchetatorii spun că Ana Ştefăroi s-a dus la un bancomat şi a făcut mai multe extrageri în intervalul 16:46-16.55, extrăgând de pe cardul respectivului suma totală de 2.900 de lei.

Ea a fost prinsă şi audiată de oamenii legii, şi-a recunoscut faptele, iar acum va fi judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de furt şi efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos.
Tânăra a fost sancţionată administrativ în mai multe rânduri pentru furt, distrugere şi loviri sau alte violenţe.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*