Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Blaga a primit, la Suceava, mărţişor cu Udrea şi Macovei

vasile blagaPreşedintele PDL, Vasile Blaga, a primit, vineri, de la prim-vicepreşedintele PDL Suceava, Orest Onofrei, un mărţişor cu fotografiile Elenei Udrea şi Monicăi Macovei, Onofrei spunând că PDL este un partid viu, iar cei care spun că e mort vor fi primiţi la Suceava cu prapuri, şi nu cu steaguri.

Onofrei a spus, la lansarea moţiunii lui Blaga, că PDL este un partid viu, motiv pentru care cei peste o mie de participanţi l-au întâmpinat pe liderul democrat-liberal cu steaguri cu însemnele partidului, şi nu cu prapuri.

Pentru cei care spun că PDL este mort, avem şi prapuri, când vor veni”, a afirmat prim-vicepreşedintele PDL Suceava, precizând că el crede în soluţia Vasile Blaga.

“La noi, ca şi la fotbal, am intrat în campionat, ne-am amăgit că am jucat bine şi tot ne duceam la vale. Aproape de final am vrut să schimbăm antrenorul că retrogradăm, dar nu am putut. L-am pus antrenor abia în ultima etapă. Aud acum peste tot că am luat o bătaie de mama focului, dar noi eram deja retrogradaţi”, a declarat Onofrei.

Prim-vicepreşedintele PDL Suceava a mai spus că PDL poate câştiga alegerile ca să guverneze, dar că trebuie să înveţe să îşi facă aliaţi.

“Am fost văzuţi ca oameni care nu ne ţinem de cuvânt. Cine a fărâmat Alianţa DA? Cineva care a spart-o şi ştie să lucreze în echipă, dar cu bileţele”, a spus Onofrei, susţinând că Vasile Blaga trebuie să fie în continuare preşedinte al PDL pentru că nu vrea să reformeze partidul.

Am albit de atâta reformare. De peste 20 de ani ne reformăm. Dar de format când ne mai ocupăm? Ce să reformăm? Valorile noastre? PDL suntem noi dacă învăţăm să ne respectăm şi să credem unii în alţii“, a mai spus Onofrei.

El i-a oferit lui Vasile Blaga un mărţişor cu fotografiile Elenei Udrea şi Monicăi Macovei, cei doi contracandidaţi la preşedinţia PDL.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*