Luni 06 Mai 2024, Actualizat acum 126 zile 12:00 am

Blaga a lansat, la Suceava, moţiunea

Vasile Blaga si Gheorghe Flutur la lansarea motiuniiPreşedintele PDL, Vasile Blaga, şi-a lansat, vineri după-amiază, la Suceava, moţiunea “România Dreaptă- PDL- politica dincolo de lozinci”. Lansarea acestei moţiuni a avut loc în prezenţa preşedintelui organizaţiei judeţene a PDL Suceava, Gheorghe Flutur, care este şi secretargul general al partidului, dar şi a europarlamentarului Traian Ungureanu, senatorului Radu F Alexandru, deputaţilor Raluca Turcan şi Valeria Diana Sechelean.

Blaga a făcut un apel la unitata în PDL, indiferent de rezultatul alegerilor din 23 martie, dar şi la o campanie electorală internă civilizată.

De asemenea, el a subliniat necesitatea promovării valorilor în partid şi construcţiei unei echipe care să permită PDL să revină, în 2016, la guvernare.

Gheorghe Flutur a declarat că “e primăvara PDL” şi că nu întâmplător a fost aleasă Suceava pentru lansarea oficială a moţiunii lui Vasile Blaga pentru că de la Suceava a început “revoluţia portocalie”, dar şi Alianţa “Dreptate şi Adevăr”.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*