Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Arestaţi în lipsă după ce au exploatat sexual sucevence în Grecia

palatul de justitie suceavaMembrii unei grupări care exploata sexual sucevence în Grecia au fost arestaţi în lipsă, vineri, de Tribunalul Suceava.
Cei trei bărbaţi şi o femeie sunt acuzaţi că au făcut parte dintr-o grupare care a dus mai multe tinere minore în Grecia şi le-a obligat să se prostitueze incepand cu toamna anului 2011.
Victimele erau minţite cu locuri de muncă foarte bine plătite, însă, pentru a fi mai convingători, peştii le băteau pe fete şi le ameninţau cu moartea.Femeia din gruparea infracţionala le învăţa pe fete cum să-şi abordeze clienţii.

Din februarie 2012, poliţiştii de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Suceava, sub coordonarea unui procuror din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Suceava, au efectuat cercetări faţă de Mihai Adrian Doboş, zis Michi, în vârstă de 42 de ani, şi faţă de Daniela Grigorescu, fostă Syed, de 28 de ani, ambii din municipiul Suceava, consideraţi capi ai grupării, sub aspectul comiterii infracţiunilor de „trafic de persoane”, „trafic de minori” şi „iniţiere şi constituire a unui grup, în vederea săvârşirii de infracţiuni”. Pe parcurs s-au adunat indicii că cei doi au mai avut trei complici, care au avut şi ei sarcini prestabilite în comiterea de infracţiuni. Cei trei complici cercetaţi în dosar sunt Daniel Gheorghe Doroftei, zis „Ţuri”, în vârstă de 27 de ani, din municipiul Fălticeni, Constantin Cătălin Vîrlan, de 27 de ani, din municipiul Paşcani şi Ioan Burcea, zis „Nelu”, în vârstă de 43 de ani, din municipiul Suceava.

Tribunalul Suceava a dispus arestarea preventivă în lipsă a patru dintre inculpaţi: Mihai Adrian Doboş, Daniela Grigoraş, Ioan Burcea şi Daniel Gheoghe Doroftei. În cazul celui de-al cincilea, Constantin Cătălin Vîrlan, instanţa a dispus disjungerea cauzei, stabilind termen de judecată pentru data de 18 februarie 2013.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*