Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Deputatul USR Daniel Popescu sprijină înființarea unei filiale USR în Câmpulung Moldovenesc

Deputatul USR Daniel Popescu, ales în Circumscripția electorală nr. 43 pentru cetățenii români cu domiciliul și reședința în afara țării, a participat alături de președinta filialei județene USR Suceava, dna Teodora Munteanu, colegi și simpatizanți ai USR din județ, la deschiderea filialei USR Câmpulung Moldovenesc. Președinta filialei este doamna Cristina Piticari. Deputatul USR s-a implicat activ în demersurile de înființare a acestei filiale și va sprijini în continuare dezvoltarea acesteia. Cu ocazia înființării filialei, Daniel Popescu a lansat oficial și cabinetul său parlamentar din aceeași localitate și a felicitat întreaga echipă a filialei, pe toți membrii și simpatizanții prezenți la eveniment, îndemnându-i totodată să se implice cât mai mult în cooptarea de noi membri și în derularea de proiecte cu impact pozitiv asupra comunității locale.

Uniunea Salvați România (USR) a deschis o nouă filială în județul Suceava. În urmă cu o săptămână, Adunarea Generală a filialei USR Câmpulung Moldovenesc a încheiat cu succes prima ședință de constituire, în care au fost aleși membrii organelor de conducere și control din noua organizație și a fost desemnat prin vot președintele acesteia – doamna Cristina Piticari.

“Le mulțumesc tuturor colegilor filială pentru încrederea acordata la alegerile de săptămâna trecută. De asemenea, le mulțumesc colegilor de la filiala USR Suceava pentru sprijin și domnului deputat pentru că se implică activ în județul natal. Proaspăta echipă USR Câmpulung Moldovenesc este formată din oameni entuziaști, cu dorință de implicare în comunitatea locală, din toate mediile socio-profesionale (constructori, electricieni, studenți, economiști, juriști, artiști, pensionari), dar și români care s-au întors sau urmează să se întoarcă definitiv în țară. Obiectivul imediat al echipei este consolidarea organizării interne, demararea de proiecte cu impact local imediat și cooptarea de noi membri și simpatizanți.“, a declarat Cristina Piticari.

Suntem adepții pașilor mici, dar siguri în ceea ce privește dezvoltarea unei organizații locale. Ca în orice familie nou constituită, este bine ca lucrurile să fie luate pe rând și tratate cu maximă responsabilitate. Nimic nu trebuie lăsat deoparte. De la micile aspecte de organizare internă până la derularea de proiecte complexe, totul trebuie discutat și clarificat, asumat și respectat.” a declarat Teodora Munteanu, prezentă la întâlnirile anterioare cu simpatizanții USR din Câmpulung Moldovenesc.

Originar din Câmpulung Moldovenesc, deputatul Daniel Popescu a promovat și sprijinit demersurile de înființare a noii filiale în municipiu, convins fiind de potențialul de implicare al concetățenilor câmpulungeni în proiecte și activități care aduc plusvaloare în comunitatea locală. Prezent la ședința de constituire, deputatul USR a felicitat membrii echipei de conducere și i-a îndemnat să fie cât mai prezenți în mijlocul oamenilor, implicându-se în demersuri mici, dar cu impact pozitiv și imediat în viața cetățenilor.

Cele mai importante lucruri care sudează o comunitate sunt încrederea, buna credință și respectarea cuvântului dat. Sper ca entuziasmul de început să fie doar cheia care eliberează energia cu care membrii USR Câmpulung Moldovenesc se vor implica în activitatea filialei. Felicit din tot sufletul întreaga echipă și pe colegii de la Câmpulung și le urez mult spor la treabă și cât mai multe rezultate pozitive în comunitate!”, a declarat Daniel Popescu la Câmpulung Moldovenesc.

Sediu USR Câmpulung Moldovenesc:
Str. Teodor Stefaneli Nr 2 (incinta fostei clădiri IGO)
Telefon: +40723833186 (Marina Dodici, vicepreședinte)
Facebook: https://www.facebook.com/USRCampulungMoldovenesc/

Foto:Impact FM


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*