Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Mesaj cutremurător transmis de fratele bărbatului accidentat mortal de o șoferiță la Stulpicani. „L-a ucis de ziua mea. Rog Poliția să oprească monștrii de pe șosele”

Fratele bărbatului de 37 de ani, care a murit într-un accident rutier la Stulpicani, a transmis un mesaj cutremurător.

Daniel Tiron  cere să se facă dreptate. Susține că moartea fratelui său i-a distrus familia. Cătălin Tiron a murit chiar de ziua fratelui său Daniel.

Rog politia sa facă dreptate pentru fratele meu. Rog politia sa oprească monstrii de pe șosele. Rog autoritățile sa ia masuri, cum poti lasă în libertate o betiva care a omorât un om stă bine mersi în libertate. Doar ca are bani sa o lași în libertate cum este posibil cum poți sa fii așa de corupt. Mesajul meu este opriți asemenea Monștri de pe șosele o bețiva criminală a omorât omul si este în libertate. Ne-a distrus inima…”, este mesajul suceveanului.

Un accident rutier mortal a avut loc, joi noapte, în comuna Stulpicani. În timp ce conducea autoturismul pe DJ 177B, din comuna Stulpicani, o localnică de 55 de ani, a surprins și accidentat mortal un bărbat de 37 de ani, din localitate, care era întins pe partea carosabilă.
like facebook, suceava, news, stiri
„Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negariv, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural”, susțin polițiștii suceveni.

Accident mortal! Un bărbat a murit după ce a fost lovit de o mașină


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*