Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Jandarmii montani suceveni vor arbora drapelul tricolor pe Vârful Rarău

Jandarmii montani suceveni vor arbora drapelul tricolor pe Vârful Rarău cu prilejul Centenarului. În zilele de 27 noiembrie şi 28 noiembrie 2018, vor fi organizate mai multe manifestări în comuna Pojorâta şi pe Masivul Rarău cu ocazia aniversării Unirii Bucovinei cu România.

like facebook, suceava, news, stiriJandarmeria Română a iniţiat proiectul „O echipă. Un steag. Un ideal”, dedicat Anului Centenar, în cadrul căruia o echipă de jandarmi montani va arbora drapelul tricolor pe masivele reprezentative din Munţii Carpaţi.

În ziua de 27 noiembrie 2018, începând cu ora 16.00, la Centrul Cultural „Pietrele Doamnei” Pojorâta, Echipa Naţională Montană din cadrul Jandarmeriei Române va prezenta filmul „Pentru eroii care ne-au lăsat o ţară”, iar în ziua de 28 noiembrie 2018, începând cu ora 10.00 se vor realiza ascensiunea şi arborarea drapelului tricolor pe Vârful Rarău cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la Unirea Bucovinei cu România, potrivit inspectorului șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava, locotenent – colonel Marian Mihai Lungu.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*