Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

FOTO Lucrări în toi la centura Rădăuțiului. Au fost turnate primele coloane și a început balastarea podului peste râul Suceava

Lucrările pe centura ocolitoare a municipiului Rădăuți sunt în toi. Potrivit reprezentanților DRDP Iași, au fost turnate primele coloane și a început balastarea podului de peste râul Suceava, sector care pleacă din DN 17A, județul Suceava.

20.000.000 lei au fost virați în contul Direcției Regionale pentru Drumuri și Poduri Iași – DRPD pentru începerea lucrărilor la centură.
like facebook, suceava, news, stiri
Lucrările, ce vor fi executate de SC Spedition UMB SRL,  vor consta în mutări sau protejări de rețele electrice aferente Tronsonului R4, în valoare de 400.000 lei, lucrări la structurile de poduri și pasaje de cale ferată, și de expropriere.

Tronsonul R4 are o lungime de circa 3,5 km, pleacă din sensul giratoriu al intersecției cu DN 17A, traversează DN 17A, calea ferată Dornești – Nisipitu pe un pasaj, parcurge terenuri din intravilanul municipiului Rădăuți și ajunge la kilometrul zero de plecare.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*