Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Un sucevean și-a scos iubita la plimbare cu mașina deși i-a fost reținut permisul de un an

La data de 10 noiembrie, patrula de siguranță publică din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea, desfășurând activități de poliție rutieră pe raza comunei Dornești, a oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe str. Florilor din localitate.

Conducătorul autoturismului a fost identificat în persoana unui bărbat de 30 ani din comuna Dornești, prezentând pentru control cartea de identitate, precum și documentele autoturismului, iar ca pasager a fost identificată concubina sa.
like facebook, suceava, news, stiri
Cu această ocazie șoferul a declarat verbal că nu deține permis de conducere, întrucât i-a fost reținut ca urmare a săvârșirii unei infracțiuni la regimul rutier.

În urma verificărilor în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat faptul că bărbatul de 30 de ani are dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat din data de 15.10.2017.

Fiind testat cu aparatul alcooltest, rezultatul a fost 0.00 mg/alcool pur în aerul expirat. Șoferul a declarat că autoturismul aparține unui bărbat de 34 ani din mun. Rădăuți, fiindu-i încredințat de acesta din urmă pentru a-l conduce.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere” şi ”încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere”.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*