Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Mașină răsturnată la Păltinoasa. O persoană a ajuns la spital

Un accident rutier a avut loc, în noaptea de joi spre vineri, la Păltinoasa. Un autoturism s-a răsturnat.

O persoană a fost rănită și transportată la spital. Aceasta era conștientă.

like facebook, suceava, news, stiri Secția 10 Poliție Rurală Gura Humorului a fost sesizată despre faptul că, pe un drum comunal neclasificat de pe raza comunei Păltinoasa, a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale, iar conducătorul auto pare sub influența băuturilor alcoolice.
Polițiștii deplasați la fața locului au identificat un autoturism care prezenta avarii și pe conducătorul acestuia, un localnic de 29 de ani.
Întrucât emana halenă alcoolică, polițiștii i-au solicitat conducătorului auto să se supună testului cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat, devenind agresiv, motiv pentru care a fost imobilizat, încătușat și transportat de polițiști la spital, unde, a refuzat și prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „refuzul sau sustragerea conducătorului unui vehicul de a se supune prelevării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, ce va fi soluționat procedural.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*