Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Beat criță și fără permis, la volanul unei autoutilitare. Polițiștii l-au blocat în trafic după o urmărire

Polițiștii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Gălăneşti, pe raza comunei Frătăuții Noi, pe DJ 178 C Frătăuții Noi, au efectuat semnalul regulamentar de oprire unei autoutilitare care se deplasa pe direcția sat Costișa – centrul comunei Frătăuții Noi. Conducătorul autoturismului a schimbat brusc direcția de mers spre dreapta, pe un drum comunal, fiind blocat de polițiști după aproximativ 500m.
like facebook, suceava, news, stiri
Conducătorul auto, în vârstă de 41 de ani, din comuna Frătăuții Noi, a fost verificat în bazele de date și s-a constatat faptul că nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule. Întrucât emana halena alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Rădăuţi pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, loc unde, în prezența cadrelor medicale a refuzat.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*