Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

Scrisoarea plină de revoltă a unui sucevean către prefectul Sucevei, după ce a stat la cozi infernale la Înmatriculări. „Să nu cumva să vă faceți că plouă”

Un sucevean care a mers să-și înmatriculeze mașina s-a săturat de cozile infernale la care a trebuit să aștepte, deși a urmat toți pașii necesari, inclusiv și-a făcut programare, și i-a transmis prefectului Sucevei, Mirela Adomnicăi, o scrisoare prin care își exprimă nemulțumirea față de modul în care decurg lucrurile la Serviciul de Înmatriculări, solicitând luarea unor decizii pentru o mai bună organizare.

Vasilaș Ionuț a preluat scrisoarea și a transmis-o pe Facebook, aceasta stârnind rumoare în rândul internauților.

like facebook, suceava, news, stiriIată scrisoarea suceveanului:

„Buna ziua stimata doamna Prefect!

Am o intrebare: dumneavoastra aveti masina?
Presupun ca da. O femeie de calibrul dumneavoastra profesional trebuie sa fie o fire dinamica si sigur aveti masina.
Si mai am o intrebare: ati fost personal sa o inmatriculati sau ati procedat ca domnul Calin Popescu Tariceanu si ati intrat in fata, lasand prostimea cu gura cascata?
Va intreb acestea pentru ca eu sunt un biet contribuabil din masa de “prosti” care nu da spaga si nu face combinatii, ci… sta ca prostul la rand.
Dar de ce stau la rand?
Profitand de mijloacele avansate de management ale institutiei pe care o conduceti, mi-am facut programare online pentru inmatricularea definitiva a autoturismului proprietate personala, o rabla adusa din Germania in valoare de 2500 Euro.
Luni, 29.10.2018 m-am prezentat elegant la ora 12:25 conform programarii, dar… surpriza: a trebuit sa astept inca 30 de minute ca sa intru la rand pentru ca… nu se stie de ce… “Asteptati!” mi-a spus jandarmul de la intrare.
JANDARMUL!!!! In Romania europeana, in 2018 la Suceava, jandarmii dau indicatii la intrarea intr-o institutie publica civila!!! Noapte mintii!!!
In fine, ajung la ghiseul 5 si doamna functionar public imi raspunde plictisita la salut fara a ma privi. Ma rog… ce sa vada? Alt prost? Dumneaei se uita gales numai la cine o abordeaza discret din spatele tejghelei comuniste, pentru ca e rost de un dosar sosit printr-un intermediar de la un “smecher”. In momentul acela imi spune zambind perfid: “dureaza 5 minute si va iau si pe dumneavoastra”.
Eu, relaxat si fericit ca in sfarsit imi va veni randul si voi scapa de circul lamentabil ocazionat de procesul de omologare, autentificare, emitere CIV si inmatriculare definitiva, astept fara sa emit vreo pretentie.
Dupa ce-mi verifica dosarul, doamna functionar public imi da inapoi buletinul si imi spune rece: “vineri la ora 13:00”.
-Ce vineri la ora 13:00?, intreb eu ca prostul.
-Vineri la ora 13:00 sa veniti sa ridicati dovada de inmatricurare si celelalte acte.
Inutil sa reproduc restul dialogului… Am plecat acasa cu coada intre picioare, mandru ca sunt roman si bucovinean si ca vineri voi avea masina inmatriculata definitiv.
Punctual din fire, revin vineri la ora 13:00 pentru a-mi capata actele promise si indelung asteptate, dar… STUPOARE!!! Peste 100 de persoane asteapta buluc acelasi lucru ca mine. Nevenindu-mi sa cred ca drama inmatricularii nu a luat inca sfarsit, intru si cer explicatii.
Jandarmii imi explica: “pai sunt doar 2 operatori si sute de dosare… asta e… Asteptati!”
Acum astept si va scriu dumneavoastra, distinsa doamna.
Oare dumneavoastra ati putea tolera asa ceva? Cum dormiti dumneavoastra noaptea cand stiti bine cat de prost merg treburile in institutia al carei manager sunteti???
Toate acestea se intampla in timp ce in una dintre cele mai sigure si mai dezvoltate tari din lume, in Germania, o inmatriculare dureaza cam 15 minute, iar ordinea in institutie o stabileste un robot care da frumos “Guten Tag” si elibereaza un numar de ordine.
Stiu ca n-o sa se schimbe nimic in urma relatarii mele, dar eu nu pot tolera asa ceva si de aceea va rog respectuos sa FACETI CEVA!!!!!!
Noi, prostimea de care va bateti joc, va platim lefurile LUNAR SI LA TIMP!!!!
Asa ca, treziti-va si puneti osul la treaba, ca data viitoare cand mai trec pe aici NU MAI ASTEPT DELOC!!!
Dau cu usa de perete si fac scandal monstru!!!

Weekend placut si astept raspuns!
Sa nu cumva sa va faceti ca ploua, ca nu se cuvine! Sunteti o doamna: doamna Prefect!

Cu stima,
Ovidiu Alexandru Georgescu.
Suceava, 02 nov.2018”


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. Cineva Cumva says:

    Fix in cur o s-o doara pe “duoamna” prefect !!!

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*