Miercuri 01 Mai 2024, Actualizat acum 121 zile 12:00 am

VIDEO Ștafeta Veteranilor a ajuns, sâmbătă, la Colegiul Militar din Câmpulung Moldovenesc

Ștafeta Veteranilor 2018, sub Drapelul Național și în spiritul INVICTUS a ajuns, sâmbătă, la Colegiul Național Militar „Ștefan cel Mare” din CâmpulungMoldovenesc.

like facebook, suceava, news, stiriŞtafeta Veteranilor este un eveniment aflat la cea de-a V-a ediție, organizat de Grupul voluntarilor Invictus România, dedicat Zilei Armatei Române şi Centenarului Marii Uniri. Este un proiect susţinut de Ministerul Apărării Naţionale şi Ministerul Afacerilor Interne.

În scopul promovării valorilor naţionale şi a respectului faţă de veteranii şi eroii României, aproape 200 de alergători şi biciclişti aleargă pe o distanţă de peste 3000 km, oprindu-se în fiecare reședință de județ. Ștafeta se desfăşoară până în 25 octombrie 2018, dată la care participanții se vor întâlni la Carei.
Acțiunea presupune purtarea unei ştafete, reprezentată de către o culoare a drapelului tricolor (albastru, galben şi roşu).

„Ştafeta Veteranilor" – din respect pentru sacrificiul eroilor

Ștafeta Veteranilor 2018, sub Drapelul Național și în spiritul INVICTUS a ajuns astăzi la Colegiul Național Militar „Ștefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc. Video: Laurențiu Sbiera#mapn #ColegiulNationalMilitarStefancelMare #CampulungMoldovenesc #EleviMilitari #CarieraMilitara #InvictusRomania #StafetaVeteranilor2018

Publiée par Colegiul National Militar "Stefan cel Mare" Campulung Moldovenesc sur Samedi 20 octobre 2018


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*